top of page
landning-slim-ark_edited_edited.png
omslag-klipptrollen--CRopped-.jpg

FINNS SOM EBOK OCH LJUDBOK!

BOK 1

Klipptrollen

Glimeria har i tusen år varit ett sagolikt vackert land. Men sedan Stendraken landade i bergen har himlen förmörkats. Allt oftare kommer drakens klipptroll till landets gårdar för att stjäla magisk stjärnglöd som de tar till draken. De två modiga barnen Karma och Jonar hamnar plötsligt mitt i äventyret. Eftersom deras familjer vägrar att samarbeta får de tillsammans tänka ut en plan för att överlista drakens klipptroll. Klipptrollen är den första boken i serien om Karma och Jonar.

omslag-flykten--CRopped-.jpg

BOK 2

Flykten

Efter att ha besegrat de onda klipptrollen har Karma och Jonar blivit allra bästa vänner. De umgås i smyg och allt verkar vara på väg att ordna sig i landet Glimeria. Tills en dag då Karmas lillasyster Hedda blir tillfångatagna av en grupp korkade men elaka grusgnomer. Karma och Jonar måste sätta sin egen frihet på spel för att försöka rädda henne. Kommer de att lyckas? Flykten är den andra boken om Karma och Jonar.

FINNS SOM EBOK OCH LJUDBOK!

final-omslag-LYRAS-Ö.jpg

FINNS SOM EBOK OCH LJUDBOK!

BOK 3

Lyras Ö

När Karma och Jonar landar med den flygande pegasusen på Lyras ö, möts de av sagolikt vacker natur och märkliga djur. Mitt i djungeln stöter de på den visa trollkvinnan Lyra som har ett viktigt meddelande till dem. Karma och Jonar ställs inför den svåraste uppgiften de kan tänka sig, samtidigt som tiden håller på att ta slut. Men snart upptäcker vännerna att de inte är ensamma på ön. Bland djungelns mörka skuggor lurar en välbekant fiende. Karma och Jonar handlar om det godas kamp mot det onda, om att våga och om att vara en bra vän. Lyras ö är den tredje boken om Karma och Jonar.

BOK 4

Nagdabergen

Vägen till magikern Xerxes är lång och tuff genom det istäckta bergslandskapet, men Karma och Jonar vägrar ge upp. Daskusen Rory har anslutit sig till uppdraget och tillsammans håller de hoppet uppe om att kunna besegra den onda Stendraken. Men ett bråk splittrar de två vännerna och de tvingas gå skilda vägar. Hur ska de klara sig på egen hand? Kommer de någonsin att bli vänner igen? Karma och Jonar handlar om det godas kamp mot det onda, om att våga och om att vara en bra vän. Nagdabergen är den fjärde boken om Karma och Jonar.

nagdabergen omslag.jpeg

FINNS SOM EBOK OCH LJUDBOK!

omslag STENDRAKEN CRopped _edited.jpg

FINNS SOM EBOK OCH LJUDBOK!

BOK 5

Stendraken

Karma och Jonars resa genom Glimerias magiska rike har varit både prövande och lärorik. Nu har de äntligen nått sitt mål Stendrakens rike. Med tapperhet och en stor dos kreativitet måste de ta sig in genom den stora porten och förbi armén av ilskna stenvarelser. De två vännerna är de enda som med kärlekens kraft kan bryta Glimerias förbannelse och rädda alla förstenade barn.

nytt omslag ond magi_edited.jpg

BOK 6

Ond Magi

Ond magi är den första delen i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.

FINNS SOM EBOK OCH LJUDBOK!

nytt-omslag-UNDER-YTAN-2.jpg

BOK 7

Under Ytan

Under ytan är del 2 i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria från ond magi genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.

nytt-omslag-ordos-monster-small.jpg

BOK 8

Ordos Monster

Ordos Monster är den tredje delen i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria från ond magi genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.

landning-slim-ark_edited_edited.png

BOK 1

Klipptrollen

Glimeria har i tusen år varit ett sagolikt vackert land. Men sedan Stendraken landade i bergen har himlen förmörkats. Allt oftare kommer drakens klipptroll till landets gårdar för att stjäla magisk stjärnglöd som de tar till draken. De två modiga barnen Karma och Jonar hamnar plötsligt mitt i äventyret. Eftersom

deras familjer vägrar att samarbeta får de tillsammans tänka ut en plan för att överlista drakens klipptroll.  

Klipptrollen är den första boken om Karma och Jonar.

BOK 3

Lyras Ö

När Karma och Jonar landar med den flygande pegasusen på Lyras ö, möts de av sagolikt vacker natur och märkliga djur. Mitt i djungeln stöter de på den visa trollkvinnan Lyra som har ett viktigt meddelande till dem. Karma och Jonar ställs inför den svåraste uppgiften de kan tänka sig, samtidigt som tiden håller på att ta slut. Men snart upptäcker vännerna att de inte är ensamma på ön. Bland djungelns mörka skuggor lurar en välbekant fiende.  

Lyras ö är den tredje boken om Karma och Jonar.

bottom of page